Despre Noi

Din 1999

Cu o istorie solidă începând din anul 1999, Seralex a devenit un nume de încredere în domeniul vânzărilor și serviciilor pentru echipamente de manipulare și construcții. Cu sediul situat în pitoreasca localitate Dej din județul Cluj-Napoca, pe strada Bistriței Nr. 12, firma a devenit un punct central pentru soluții diverse în domeniul logistic și al construcțiilor.

Responsabilitate

Dinamismul și expertiza echipei de profesioniști Seralex au dus la dezvoltarea unei game variate de servicii. Firma se specializează în vânzarea atât de stivuitoare noi, cât și de modele second-hand de încredere. Cu o abordare atentă la calitate și fiabilitate, Seralex asigură că fiecare stivuitor care părăsește locația lor este pregătit pentru a răspunde celor mai exigente cerințe.

Reconditionare

O altă ramură importantă a activității Seralex o reprezintă recondiționarea stivuitoarelor. Cu mână de lucru calificată și echipamente de ultimă generație, firma aduce la viață stivuitoarele care au avut deja o viață de lucru, oferindu-le o a doua șansă pentru a servi cu eficiență și încredere.

Inchiriere

În plus, Seralex oferă servicii de închiriere a stivuitoarelor, adaptându-se nevoilor diverse ale clienților lor. Cu un inventar bogat și soluții personalizate, firma este partenerul ideal pentru companii de diferite dimensiuni și industrii, care doresc să optimizeze eficiența logistică.

profile metalice cluj second

Vanzare

Seralex nu se oprește aici. Firma pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de profile metalice, inclusiv tevi, UNP-uri, INP-uri și tablă. Această diversitate le permite clienților să aleagă exact materialele potrivite pentru proiectele lor de construcții și fabricație.

Produse Metalice de Calitate

În plus față de stivuitoare, Seralex oferă și o gamă variată de produse metalice de înaltă calitate. De la țevi la profile precum UNP, INP și tablă, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru proiectele dvs. industriale și de construcții.

Reciclare Responsabilă

Suntem dedicați și mediului înconjurător. Prin serviciul nostru de colectare a fierului vechi, contribuim la protejarea mediului și la utilizarea responsabilă a resurselor.

ridicare autovehicule uzate

Pentru a afla mai multe sau pentru a solicita servicii personalizate, nu ezitați să contactați Seralex la numărul de telefon: 0745 611 789.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.